Odgovori na Vaša najčešća pitanja

Kako da kupim cipele?

Prvo izaberite proizvod koji Vas interesuje, zatim izaberite veličinu. Kliknite na dugme DODAJTE U KORPU. Ukoliko ste završili odabir proizvoda, kliknite na POGLED KORPe. Kliknite na NASTAVITE SA NARUČIVANJEM. Popunite tražena polja koja su označena zvezdicom (*). Štiklirajte da kupovinom prihvatate USLOVE. Kliknite na NARUČI. Time je Vaša porudžina uspešno završena.

Koliko traje izrada obuće?

Izrada obuće traje od 10 do 25 dana. Mi ne držimo lager, svaki par obuće radimo po porudžbini, ručno, od početnog krojenja, pa do montiranja. Ukoliko Vam je potrebno da cipele dobijete hitno, molimo da nam se obratite mailom ili telefonom.

Kako šaljete proizvode?

Sve proizvode šaljemo brzom poštom. To je najsigurniji metod slanja, po principu od vrata do vrata.

Kada mogu da očekujem isporuku?

Izrada cipela traje od 10 do 25 dana. Kada cipele pošaljemo, na Vašoj adresi su u roku od 24 časa. Ukoliko Vam je potrebno da cipele dobijete hitno, molimo da nam se obratite telefonom ili mailom.

Kako se vrši plaćanje?

Plaćanje se vrši pouzećem ili po preuzimanju proizvoda. To znači da Vaš proizvod plaćate kuriru koji ga donosi na Vašu adresu. Ništa se ne plaća unapred.

Mogu li da zamenim cipele?

Naravno! Ukoliko želite da zamenite cipele za drugi model ili drugi broj, to možette uraditi u roku od 15 dana od dana prijema paketa. Obuća mora biti u stanju u kakvom je primljena, sve troškove slanja snosite Vi. Obuća može biti samo probana, nikako nošena. Molimo da nas pre slanja obuće na zamenu kontaktirate, kako bi se lakše dogovorili oko zamene.

Mogu li da otkažem porudžbinu?

Naravno! Ukoliko želite da otkažete porudžbinu, molimo Vas da prvo proverite da li Vam je porudžbina poslata. Ukoliko nije, mailom ili telefonom nam dostavite Vaše ime i prezime i možemo otkazati Vašu porudžbinu.

Mogu li da vratim proizvod?

Naravno! Ukoliko želite da vratite proizvod kojim iz nekog razloga niste zadovoljni, to možete uraditi u roku od 15 dana od dana prijema paketa a mi ćemo Vam vratiti Vaš novac. U tom slučaju cipele moraju biti u stanju u kome ste ih primili, dakle samo probane, nikako nošene. Sve troškove slanja snosite Vi. Molimo da nas kontaktirate pre povraćaja proizvoda. Ukoliko ste poručili nešto čega nema na sajtu, odnosno, ukoliko smo proizvod pravili po Vašoj želji, takav proizvod, nažalost, nije moguće vratiti.

Mogu li da poručim nešto čega nema na sajtu?

Naravno! Pošto su svi naši proizvodi ručno radjeni, mozete sami izabrati kombinaciju boja i model koji želite da uradimo i mi ćemo to učiniti! Rok izrade ostaje isti! Proizvod koji izradjujemo po Vašoj želji ne može biti vraćen.

NISTE PRONAŠLI ODGOVOR NA VAŠE PITANJE?  Kontaktirajte nas!