Opšti uslovi

ISPORUKA

Rok izrade cipela je 5-20 dana, svi proizvodi se šalju u tom periodu. Dostava se vrši putem kurirske službe Daily Express.

Sve troškove slanja snosi kupac po cenovniku brze pošte.

Brza pošta Vas obaveštava SMS porukom kada preuzme paket. Ukoliko imate posebne zahteve vezane za isporuku, molimo da nas kontaktirate prilikom poručivanja.

Od trenutka preuzimanja pošiljke od strane kurirske službe, svu odgovornost preuzima služba koja vrši isporuku i Kanin Obuća je oslobodjena odgovornosti vezane za kašnjenja pošiljke ili eventulanih oštećenja koja mogu nastati prilikom isporuke. Molimo da se sve primedbe i pitanja vezana za samu ispouku uputite kurirkoj službi Daily Express.

REKLAMACIJE

Kupovinom kupac steče pravo na ispravljanje nedostataka u periodu od 12 meseci.

Zahtev za reklamaciju možete preuzeti OVDE.

Zahtev za reklamaciju se dostavlja na mail info@kaninobuca.com i u samoj kutiji proizvoda.

Prilikom podošenja zahteva kupac je dužan da navede opis reklamacije i željeni način rešavanja iste.

Opcije za rešavanje reklamacija su (ukoliko cipele nisu nošene):

Otklanjanje nedostataka

– Zamena za drugi broj

– Zamena za drugi model

– Povraćaj novca

Ukoliko su cipele nošene i došlo je do oštećenja cipela moguće je otklanjanje nedostataka ako se dokaže da se došlo do oštećenja usled manjkavosti proizvoda, tj da korisnik svojim korišćenjem nije doprineo oštećenju.

U slučaju da se dokaže da je proizvod bio manjkav Kanin Obuća se obavezuje da proizvod vrati u stanje koje je bilo pre nastajanja oštećenja.

Po pitanju reklamacija sve troškove slanja snosi Kanin Obuća.

Kanin Obuća zadržava pravo da odbije reklamaciju ukoliko se dokaže da je korisnik svojim korišćenjem proizvoda doprineo samom oštećenju, te da nije bilo manjkavosti proizvoda.

Kanin Obuća će reklamaciju rešiti u roku od 8 dana od prijema iste.

Kupac nema pravo na reklamaciju ukoliko je kupio proizvod na rasprodaji ili proizvod sa oštećenjem po sniženoj ceni.

POVRAĆAJ PROIZVODA

Kupac ima mogućnost da vrati kupljeni proizvod u roku od 14 dana. Ukoliko cipele nisu nošene kupac može iste vratiti i zahtevati sledeće:

– Zamenu za drugi broj

– Zamenu za drugi model

– Povraćaj novca

U slučajevima povraćaja proizvoda sve troškove slanja snosi kupac.

Ukoliko se kupac odluči za zamenu proizvoda potrebno je da obrazac za zamenu popuni i dostavi u kutiji sa obućom koju želi da zameni.

Obrazac za zamenenu proizvoda možete preuzeti OVDE.

Ukoliko se kupac odluči za opciju povraćaja novca, novac će biti uplaćen na račun kupca. Kanin Obuća neće preuzimati povraćaj proizvoda koji zahteva plaćanje otkupnog iznosa kurirskoj službi.

Obrazac za odustajanje od proizvoda (Povraćaj novca) možete skinuti OVDE.

IZRADA PROIZVODA PO ŽELJI

Kanin obuća svojim kupcima nudi opciju kreiranja svoje kombinacije boja i modela cipela i patika. Ovo podrazumeva da kupac može po svojoj želji izabrati drugačije kombinacije boja i modela od onih koje se nalaze na sajtu.

Ukoliko kupac bira proizvod po želji prihvata da isti proizvod ne može vratiti i da samo ostvaruje pravo na reklamaciju proizvoda gde će Kanin Obuća proizvod vratiti u stanje koje je nastalo pre oštećenja.

POLITIKA PRIVATNOSTI

Kanin Obuća prilikom obrade porudžbine zahteva Vaše lične podatke. Potrebni podaci su ime i prezime, adresa, broj telefona i email.

Podaci su potrebni za uspešnu isporuku proizvoda.

Kanin Obuća se obavezuje da će čuvati sve Vaše podatke i da ih neće prosleđivati trećim licima.

Podaci Kanin Obuće su sledeći:

Kanin, Put za Donje Vlase bb, 18000 Niš, PIB 100615436, MAT 06994601

USLOVI KORIŠĆENJA I PRODAJE

Kupac je dužan da prati uputstva prilikom kupovine preko sajta www.kaninobuca.com

Proces kupovine je objašnjen u odeljku PITANJA

Kupac je dužan da ostavi tačne podatke kako bi prodaja bila uspešna. Potvrdom kupovine kupac prihvata Opšte Uslove koji se nalaze ovde.

Kanin Obuća se obavezuje da će kupljeni proizvod isporučiti kupcu u roku od 5-20 dana od trenutka kupovine. Ukoliko postoje razlozi zbog kojih se proizvod ne može proizvesti, Kanin Obuća će kontaktirati kupca i predočiti koje su opcije moguće.